Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Valentines - Licht, camera, liefde
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 30 3 36 2 12 1 2

Licht, camera, liefde

86

Gelezen 93 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 57 Favoriet 2 Recensies 50
Young adult Artikelen 1 Spots 9   Topics 0   Leesclub

De Valentines – Licht, camera, liefde is het eerste deel in de langverwachte nieuwe meidenserie van Holly Smale Holly Smale is terug, en hoe! In deze gloednieuwe serie stelt ze de zusjes Valentine voor: Hope, Faith en Mercy. Als telgen uit een geslacht van vier generaties beroemde acteurs is de roem hun komen aanwaaien. Net als hun geld en hun schoonheid trouwens. Hope is de jongste van het stel. Ze hunkert naar het moment dat ze zestien wordt, want dan zal ze eindelijk het jetsetleven van haar zussen kunnen leiden. Maar eerst heeft ze haar zinnen gezet op de liefde – echte, allesoverdonderende liefde. Het lot lijkt haar gunstig gezind als ze in de metro van Londen haar droomjongen letterlijk tegen het lijft loopt. Maar ja, in het leven loopt niet altijd alles zoals in de film – zelfs niet als je Valentine heet. Nieuwe meidenserie van de auteur van Geek Girl Licht, camera, liefde is het eerste deel in deze nieuwe meidenserie van Holly Smale. Hilarisch en hartverwarmend, met een scherp randje.

+


Genre
Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Serie
De Valentines (1)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
28 mei 2019
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789025771195 , 9789025771522
Boekinformatie wijzigen


Recensies (50)

Keuze van de redactie
Katy Hebban Recensent

Laagdrempelige naïviteit

door: Katy

Hope Valentine is de jongste dochter van de beroemde acteursfamilie Valentine. Ze wil eigenlijk niets liever dan haar broer en zussen achterna en het jetsetleven induiken, maar ze moet wachten tot ze zestien is. Dan maar eerst de liefde vinden, denkt ze.

Licht, camera, liefde is een feelgood...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Licht, camera, liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken