Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dossier Ipcress

Het begint betrekkelijk eenvoudig: 18.000 Engelse ponden moeten aan een duistere dubbelagent worden betaald. In ruil voor de uitlevering van een uiterst belangrijke biochemicus die plotseling, vrijwillig of gedwongen, is verdwenen. Onverhoopt ontaardt de simpele opdracht echter in een van de ingewikkeldste zaken die Deightons held moet klaren, want binnen enkele dagen leidt een bloedig spoor via een Londense stripteaseclub naar het Midden-Oosten. In een klopjacht die hem over de hele wereld voert, moet hij bewijzen dat hij net iets slimmer en gemener is dan zijn tegenstanders.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Dossier Ipcress het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Dossier Ipcress

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.