Advertentie

Drakendal

215

Gelezen 233 Aan het lezen 12 Wil ik lezen 230 Favoriet 15 Recensies 20
Junior Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 30 Top25's 10   Topics 0

Drakendal is het eerste deel in de spannende, magische en humoristische serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter.

Fee is dol op magie, en eindelijk is haar grootvader begonnen met haar magisch onderricht. Maar dan overlijdt hij plotseling. Fee erft zijn bibliotheek met 499 magische boeken, die haar vader meteen verpatst aan een Diberi, een boekverbrander. Fee moet alles op alles zetten om de boeken te redden. Met hulp van nieuw verworven vrienden en de troeven die haar grootvader in het geheim heeft nagelaten, reist Fee naar de bovenwereld. Maar om bij de Diberi te komen, moet ze eerst langs een gevaarlijke draak…

Scarlett Thomas wilde sinds haar zesde schrijfster worden. Al snel riep The Independent haar uit tot een van de beste jonge schrijvers. Ze woont aan zee in een oud huis vol boeken. Drakendal is haar eerste kinderboek en deel 1 in de Bovenwereldserie.

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Serie
Bovenwereld (1)
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
Eerste editie
26 september 2017
Laatste editie
26 september 2017
ISBN
9789026142840 , 9789026142857


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (20)

Keuze van de redactie

Veelbelovend begin van een magische serie!

door: Ilja 2 reacties 2 likes

Eufemia Goedhart, beter bekend als Fee, erft een boekencollectie en een aantal bijzondere voorwerpen wanneer haar opa Griffioen Goedhart overlijdt. Haar vader vindt het maar niets dat Fee de erfenis toegewezen krijgt. Hij moet niets hebben van de magische perikelen waarmee zijn schoonvader zich...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Drakendal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.