In Extra Vergine is, naast de ruim zestig recepten variërend van voorgerechten tot desserts en sauzen, ook uitgebreide achtergrondinformatie over olijfolie te vinden.
Extra vergine is de aanduiding voor de beste persing olijfolie. Deze olie is puur van smaak en heeft een prachtige, rijke kleur. Olijfolie is in allerlei soorten overal ter wereld te verkrijgen. Ferguson vertelt welke soorten er zijn, hoe olijfbomen worden gekweekt en hoe de olie wordt gemaakt. Maar bovenal geeft ze overheerlijke recepten voor de echte olijfolieliefhebber. Dit boek bevat recepten voor de heerlijkste gerechten. Van soepen en voorgerechten tot groente, vlees en vis én dips, dressings en sauzen. Extra vergine is een echte aanrader voor iedereen die van gezond en lekker houdt!
Extra vergine is de aanduiding voor de beste persing olijfolie. Deze olie is puur van smaak en heeft een prachtige, rijke kleur. Olijfolie is in allerlei soorten overal ter wereld te verkrijgen. Ferguson vertelt welke soorten er zijn, hoe olijfbomen worden gekweekt en hoe de olie wordt gemaakt. Maar bovenal geeft ze overheerlijke recepten voor de echte olijfolieliefhebber. Dit boek bevat recepten voor de heerlijkste gerechten. Van soepen en voorgerechten tot groente, vlees en vis én dips, dressings en sauzen. Extra vergine is een echte aanrader voor iedereen die van gezond en lekker houdt!