Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Fataal_burgers
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 16 4 43 3 47 2 9 1 3

Fataal

118

Gelezen 142 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 91 Favoriet 4 Recensies 10
Young adult Artikelen 5 Lijsten 3 Spots 1   Topics 0
Fataal is een huiveringwekkende jeugdthriller van oud-rechercheur Eva Burgers, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Nu met politie niet betreden-elastiek.

Hartsvriendinnen Emily, Fay, Lauren en Naomi gaan op vakantie naar het zonnige eiland Kreta. Niets lijkt een fantastische tijd in de weg te staan, zeker niet als ze drie leuke jongens ontmoeten. Maar Lauren wordt verliefd en niet iedereen is daar blij mee. De vakantie wordt verstoord als ze een insluiper bij de villa betrappen. Angstaanjagende gebeurtenissen stapelen zich op: spullen die weg zijn, vreemde appjes en een onverklaarbare dode. Wanneer Lauren plotseling verdwijnt, gaan alle alarmbellen rinkelen.
+


Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 15+
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
Eerste editie
01 juni 2017
Laatste editie
13 juni 2017
ISBN
9789026143328 , 9789026143335


Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie

Een echte zomerthriller

door: Noor te Velde

Op mijn hoede loop ik naar de onverlichte zijkant van de villa. ‘Waar blijf je nou met je extra verlichting, Sophie,’ mopper ik. Net als ik de sleutel in het slot wil steken, voel ik een arm om mijn keel die me naar achteren trekt.  

Op vakantie naar Kreta, een geweldig en gezellig plan vinden...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fataal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken