Haar rots in de branding
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 23 4 25 3 7 2 0 1 0

Haar rots in de branding

55

Rank 605 Gelezen 60 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 109 Favoriet 4 Recensies 2
Feelgood Spots 1   Topics 0

De onafhankelijke en avontuurlijke Poppy Bridgerton wil alleen trouwen met een minnaar met dezelfde interesses en een even scherp intellect als zij. Helaas komt niemand die dit jaar naar haar hand dingt in aanmerking. Tijdens een bezoek aan de kust van Dorset is Poppy aangenaam verrast als ze een schuilplaats voor smokkelaars ontdekt. Maar haar vreugde verandert in ontzetting als twee piraten haar ontvoeren en haar aan boord van een schip vastgebonden en gekneveld op het bed van de kapitein achterlaten.

Kapitein en Lord Andrew James Rokesby staat bekend als een nobele schurk en roekeloze kaper die essentiële goederen en documenten vervoert voor de Britse regering. Hij is stomverbaasd als hij een vrouw in zijn hut aantreft. Als hij hoort dat de vrouw in kwestie een Bridgerton is, weet hij dat hij met haar zal moeten trouwen om een schandaal te voorkomen, ook al lijkt Poppy geen idee te hebben van zijn aristocratische afkomst. Op volle zee maakt hun woordenstrijd al snel plaats voor een bedwelmende passie, maar dan wordt het geheim van Andrew onthuld. Zal zijn liefdesverklaring genoeg zijn om haar hart te veroveren?

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Historische roman (populair)
Serie
Rokesby (3)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
05 juli 2022
Laatste editie
05 juli 2022
ISBN
9789022595756 , 9789402319453


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Marieke Scheers Hebban Recensent

Originele verhaallijn

door: Marieke Scheers 4 reacties 1 like ebook

De Amerikaanse Julia Quinn heeft na haar succesvolle serie over de Bridgertons een nieuwe reeks geschreven over de vier broers van de Rokesby-familie. Na De onuitstaanbare erfgenaam en Een officier en een heer is Haar rots in de branding het derde deel. De vertaling is van Karin Breuker.

Het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Haar rots in de branding

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.