Advertentie
Het staat in de sterren

Het staat in de sterren

4
Rank 200 Gelezen 4 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 39 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

‘Het staat in de sterren’ is een aanstekelijke feelgoodroman over de rebelse Miranda, die haar zus Jennifer naar Canada volgt. Deze los te lezen novelle is een spin-off die verdergaat waar ‘Van Chanel naar flanel’ eindigde. Miranda kan alleen maar toekijken wanneer Jennifer naar Rainbow Lake, Canada vertrekt. Door een aantal verkeerde beslissingen in het verleden blijft ze noodgedwongen achter in Nederland. Ze volgt de avonturen van haar zus op de voet, en wanneer ze ervan overtuigd raakt dat haar zus haar hulp nodig heeft, krijgt ze het toch voor elkaar dat ze haar achterna mag. Net als de rust lijkt wedergekeerd in Rainbow Lake wordt er iets gevonden wat mogelijk te maken heeft met de zojuist afgeronde zaak. Jennifer heeft sheriff Branson beloofd zich niet meer in gevaarlijke situaties te mengen, Miranda daarentegen deinst nergens voor terug. Samen met Samuel Pierce, de nieuwe hoofdredacteur van de lokale krant The Rainbow Weekly, gaat ze erop af. Maar hun zoektocht loopt niet helemaal zoals gepland: samenwerken is niet altijd even gemakkelijk als je elkaars tegenpolen bent. Is hij echt zo’n saaie yup, of speelt er meer?

Genre
Feelgood
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
29 november 2019
ISBN
9789047205111
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een heerlijke feelgood

door: Soraya Latten 1 like
Na alle wilde verhalen van haar zusje Jennifer te hebben aangehoord krijgt Miranda eindelijk toestemming om naar Canada af te reizen. Ondanks de waarschuwing om uit de problemen te blijven gaat Miranda samen met redacteur Samuel Pierce op zoek naar antwoorden die na de poging van Jennifer nog niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook