Advertentie
Het Top 40 Hitdossier, 14e editie

Het Top 40 Hitdossier, 14e editie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Wie was de meest populaire artiest van 1993? Wie stond nummer 1 op jouw geboortedag? Wie hadden er meer hits: Elvis Presley of U2? En wanneer stond Happy van Pharrell Williams voor het eerst in de Top 40? Dit alles en nog veel meer in het Top 40- Hitdossier.

Ieder nieuw deel in de reeks Hitdossier krijgt veel aandacht in de media. Want al decennia lang is het Top 40-Hitdossier het meest gewilde en gebruikte overzichtsboek in de popmuziek! Dit is de 14e editie, opnieuw een collectors item in kleine oplage, geheel in kleur en met leeslint!

In deze geheel vernieuwde editie staan alle singles (11500 acts met ruim 25.000 titels!) die sinds 1965 in de Top 40 hebben gestaan, op alfabetische volgorde gesorteerd, met datum van binnenkomst, aantal weken genoteerd en hun hoogste positie. Daarna volgen ruim dertig lijsten met o.a. jaaroverzichten, alarmschijven, succesvolste acts en een titelindex van ruim 100 pagina’s.

Deze 14e editie - van Abba en ZZ Top tot en met Afrojack, Wolter Kroes en L’ill Kleine – is een uitputtend en onmisbaar naslagwerk voor alle popliefhebbers. De samenstelling van het Hitdossier is verzorgd door de Top 40-ambassadeurs, een select gezelschap deskundigen, liefhebbers en verzamelaars, in opdracht van de Stichting Nederlandse Top 40.

Een enthousiaste gebruiker schreef over Hitdossier # 13: ‘Respect en chapeau! Het is verbijsterend dat jullie met al die duizenden data erin slaagden een geheel foutloos naslagwerk samen te stellen.’
Genre
Thrillers & Spanning , True crime
Aantal pagina’s
800
Uitgeverij
Just Publishers
Laatste editie
15 mei 2020
ISBN
9789089750259
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic