Advertentie
In eigen woorden

In eigen woorden

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Toon Rabou, in eigen woorden. Momenten van ontmoeting is een boek van en over pastor Toon Rabou. Een boek vol teksten, preken, gedichten, liedjes en verhalen van de in 2016 overleden pastor van de Cenakelkerk, de parochiekerk van de Nijmeegse Heilig Landstichting. Rabou was vanaf 1964 tot aan zijn dood in maart 2016, eerst als assistent, daarna als pastoor en -na zijn emeritaat - opnieuw als assistent, verbonden met en verknocht aan 'zijn' kerk, die Schatkamer voor pelgrims, zoals de titel luidt van het in 2017 verschenen boek over die kerk: een on-Nederlands gebouw dat binnen van boven tot onder is versierd met mozaïeken en schilderingen die de kunstenaar Piet Gerrits in de jaren 1920/30 in de kerk heeft aangebracht. De Cenakelkerk maakt deel uit van het in 2017 stand gekomen 'Grootste museum van Nederland'.
Toon Rabou, in eigen woorden is samengesteld door een vijftal parochianen die met deze uitgave het culturele erfgoed van Pastor Toon Rabou hebben willen vastleggen en bewaren.
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Valkhof Pers
Laatste editie
20 maart 2019
ISBN
9789056255084
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic