Advertentie

Iris was haar naam

141

Rank 4653 Gelezen 191 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 60 Favoriet 4 Recensies 14
Thrillers & Spanning Spots 1 Top25's 2   Topics 0
Liese heeft een grote stap gezet: ze is commissaris geworden bij de Crim, de moordbrigade van de federale politie. Het team van Liese bestaat uit Niels Hoogvliet, Sura Droste en Christophe Dayez. Natuurlijk houdt zij haar boon voor kunstcriminaliteit. Niet voor niets is de estheet Simon de Veere haar vriend. Op een late zondagochtend komen Liese en Sura samen op de Bundersdreef in het Zoniënwoud waar boswachter Raes een lijk gevonden heeft. Het blijkt te gaan om René Molenveld, kolonel bij de NAVO. Het onderzoek voert Liese naar Frank Vervaet, een oude vriend uit het leger. Hij woont aan de rand van het bos en heeft geen sluitend alibi, ofschoon zijn invalide vrouw zegt dat hij op de dag van de moord onafgebroken voor haar gezorgd heeft. Liese voelt een onderhuidse spanning bij het koppel. Haar aandacht is vooral gewekt wanneer zij verneemt dat Frank onlangs zwaar toegetakeld is geweest. Een week voor de moord is Frank ook nog met René gezien. Wat verbergt Vervaet en wat is de link tussen hem, Molenveld en Patrick Bauwens, wiens lijk ook in het Zoniënwoud aangetroffen wordt? Bauwens draagt een stukje papier bij zich met daarop de tekst: ?Iris was haar naam.? Iris blijkt een meisje dat drie jaar geleden spoorloos verdwenen is.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Liese Meerhout (4)
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Eerste editie
09 april 2011
Laatste editie
13 april 2011
ISBN
9789022326046 , 9789460411540 , 9789022332856
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (14)

Keuze van de redactie
Raymond Rombout Auteur

De dialogen lijken levensecht

door: Raymond Rombout 2 likes

hebben we spoedig een viersterrenauteur van eigen bodem.,De naam Toni Coppers krijgt stilaan een eigen weerklank in thrillerland. De man is een creatief projectleider bij de VRT, maar ook literair lijkt hij niet voor één gat te vangen. Hij waagde zich al aan reisgidsen, satire en thrillers. In dat...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Iris was haar naam

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.