Advertentie

Jou hebben is niet genoeg

15

Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
Terwijl Cayson worstelt met zijn besluit over de medische faculteit, bemerkt hij dat Slade zich eigenaardig gedraagt. Slade lijkt nooit te zijn waar hij zegt dat hij is, en het wordt snel duidelijk dat hij iets verborgen houdt. Cayson is er zeker van dat hij een vriendin heeft, en hoe meer Slade het ontkent, hoe meer dat Cayson kwetst. Waarom vertelt Slade hem niet de waarheid? Hij besluit de zaak uit te spitten en ontdekt iets dat hij nooit voor mogelijk had gehouden ... vooral niet van Slade.

Trinity houdt haar relatie met Slade geheim, maar wanneer Skye haar voor een date koppelt aan een vriend, kan ze het aanbod niet afwijzen. Slade is gek van jaloezie en weigert haar ronduit op date te laten gaan. Maar Trinity beseft dat ze de schijn moet ophouden. Slade duikt echter plotseling op tijdens de date. En zijn komst zal hun relatie voor altijd veranderen.

Roland voelt zich enorm schuldig tegenover Jasmine. Hoewel hij zich verschrikkelijk voelt omdat hij zijn jeugdvriend heeft verraden, voelt hij zich nog slechter door de manier waarop hij Jasmine heeft behandeld. Vastbesloten om het goed te maken, gaat hij achter haar aan, tot ze ermee instemt om met hem uit te gaan — op een echte date.
+


Genre
Feelgood
Serie
Voor eeuwig (4)
Uitgeverij
Hartwick Publishers
Laatste editie
27 augustus 2020
ISBN
9781393877899


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Jou hebben is niet genoeg

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken