Advertentie

Jou hebben is niet genoeg

1
Rank 6888 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Terwijl Cayson worstelt met zijn besluit over de medische faculteit, bemerkt hij dat Slade zich eigenaardig gedraagt. Slade lijkt nooit te zijn waar hij zegt dat hij is, en het wordt snel duidelijk dat hij iets verborgen houdt. Cayson is er zeker van dat hij een vriendin heeft, en hoe meer Slade het ontkent, hoe meer dat Cayson kwetst. Waarom vertelt Slade hem niet de waarheid? Hij besluit de zaak uit te spitten en ontdekt iets dat hij nooit voor mogelijk had gehouden ... vooral niet van Slade.

Trinity houdt haar relatie met Slade geheim, maar wanneer Skye haar voor een date koppelt aan een vriend, kan ze het aanbod niet afwijzen. Slade is gek van jaloezie en weigert haar ronduit op date te laten gaan. Maar Trinity beseft dat ze de schijn moet ophouden. Slade duikt echter plotseling op tijdens de date. En zijn komst zal hun relatie voor altijd veranderen.

Roland voelt zich enorm schuldig tegenover Jasmine. Hoewel hij zich verschrikkelijk voelt omdat hij zijn jeugdvriend heeft verraden, voelt hij zich nog slechter door de manier waarop hij Jasmine heeft behandeld. Vastbesloten om het goed te maken, gaat hij achter haar aan, tot ze ermee instemt om met hem uit te gaan — op een echte date.
Genre
Feelgood
Serie
Voor eeuwig (4)
Uitgeverij
Hartwick Publishers
Laatste editie
27 augustus 2020
ISBN
9781393877899
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic