Advertentie
Mag ik je voorstellen aan Annie?

Mag ik je voorstellen aan Annie?

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Mag ik je voorstellen aan Annie? Annie is met haar 1 m 60 klein van stuk. Haar slanke lichaam hult ze altijd in zwarte kleding. Het liefst draagt ze een strakke kokerrok met daarboven een bloes met weelderige strik om haar hals. Annie is een echte regeltante. Ook is ze perfectionistisch en gruwelt ze bij het idee fouten te maken. Ze is koppig en weet alles beter. In mijn bovenkamer is Annie heer en meester. Annie is namelijk mijn verstand!

We hebben allemaal een verstand waar we flink last van kunnen hebben. Het verstand is dominant en angstig van aard en kan zorgen voor allerlei psychische en fysieke klachten (laag zelfbeeld, piekeren, slecht slapen, burn-out, hoofdpijn, buikpijn, verslavingen, e.d.).

In dit boek leer je jouw Annie kennen. Door eenvoudige oefeningen - gebaseerd op ACT (Acceptance and
Commitment Therapy) kun je jezelf losser leren bewegen, van je bemoeizuchtige verstand. Hierdoor krijg je meer regie over je leven en dit draagt weer bij aan meer levensvreugde.

Krijna van Loenen (1974) is als coach gespecialiseerd in ACT en Mindfulness. Ze is auteur van de autobiografische gedichtenbundel ‘Staak je strijd en stap in je leven’ en ‘Voel voorbij je verstand’, een zelfhulpboek gebaseerd op ACT. Krijna heeft een praktijk in Den Haag en biedt naast coaching ook trainingen en workshops aan.
Voor meer informatie: www.straal-denhaag.nl
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
45
Uitgeverij
U2pi BV
Laatste editie
16 april 2019
ISBN
9789087598365
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic