Advertentie

Ripper

351

Gelezen 440 Aan het lezen 22 Wil ik lezen 190 Favoriet 18 Recensies 33
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 4 Spots 1   Topics 0

Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en bon-vivant Alan Keller, en ex-marinier Ryan Miller.

Terwijl Indiana haar liefdesleven op orde probeert te brengen, is haar slimme dochter Amanda meer geïnteresseerd in de duistere kant van het leven. Onder haar leiding spelen enkele mensen op internet het Ripper-spel, waarin de deelnemers moorden uit de negentiende eeuw proberen op te lossen.

Maar wat een spel was, wordt dodelijke ernst wanneer Amanda de aandacht van de rippergroep verlegt naar een aantal bizarre moorden in San Francisco. De moorden houden de stad in hun greep, maar de politie weet er geen raad mee. Het lijkt erop dat het Amanda en haar groep gaat lukken de zaken op te lossen, totdat blijkt dat de moordenaar al die tijd veel dichterbij is geweest dan de meeste ripperspelers hadden verwacht. Het leven van Indiana Jackson komt op het spel te staan.

Een spannend verhaal vol kleurrijke personages en een verrassende plot over een vrouw die moet kiezen en een moordenaar die al gekozen heeft…

+


Genre
Literatuur & Romans , Thrillers & Spanning
Vertaalde literaire roman, novelle
Literaire fictie algemeen
Oorspronkelijke titel
Ripper
Uitgeverij
Wereldbibliotheek
Eerste editie
15 januari 2014
Laatste editie
21 januari 2015
ISBN
9789028425644 , 9789028441224 , 9789028426276


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (33)

Keuze van de redactie
Natascha van der Stelt Auteur

Geen thriller, toch een aanrader!

door: Natascha van der Stelt 1 like

Ripper  staat voor Jack the Ripper, de beruchte seriemoordenaar uit de 19e eeuw. Het is daarnaast de naam van een groep jonge mensen die bij wijze van spel 19e-eeuwse misdaden probeert op te lossen. Er is enkel contact via Skype waarbij iedereen zichzelf een passende avatar heeft gegeven. De...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ripper

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken