Vrijdag
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 131 4 261 3 180 2 20 1 5

Vrijdag

597

Gelezen 760 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 168 Favoriet 41 Recensies 25
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0
Het begon een paar weken geleden. Sandra stond voor de etalage van een schoenenwinkel in de Leidsestraat. Er stonden geen mensen naast haar. Ook niet achter haar, zag ze, toen ze achterom keek. Dat was vreemd, want ze had het gevoel dat er iemand in de buurt was.

Sinds die middag heeft ze regelmatig de indruk dat ze wordt gevolgd?

Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaars op na, zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Toch baart de jongere man met wie ze op dit moment een overspelige relatie heeft, haar zorgen. Want met deze scharrel gaat ze te ver, véél te ver zelfs?

Vandaar dat ze zich gedwongen ziet er een punt achter te zetten. Maar een paar dagen nadat Sandra heeft besloten om hem dit mee te delen, wordt haar minnaar vermoord. In het hotelletje waar hij en Sandra elkaar altijd treffen? En waar hij op dat moment met een andere vrouw in bed lag?

Deze gruwelijke ontdekking brengt een enorme schok teweeg, maar het leven van Sandra verandert pas écht in een nachtmerrie als duidelijk wordt dat de moordenaar het weleens op haar gemunt zou kunnen hebben. Ze moet onderduiken. Sandra van Dalsum, de vrouw die haar leven zo perfect geregeld had, moet nu de regie erover uit handen geven.

Wanneer Sandra echter besluit om haar onderduikadres te verlaten om het heft weer in eigen hand te nemen, slaat de realiteit onmiddellijk genadeloos toe?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
28 oktober 2006
Laatste editie
05 januari 2015
ISBN
9789061126195 , 9789061123552 , 9789045201412


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (25)

Keuze van de redactie

Hollandse degelijkheid in een ondeugend jasje

door: Cees van Rhienen 1 like
Van oer-Nederlandse bodem is ze, deze gewezen directeur van een zorgcentrum. Vanaf het moment dat ze in haar kinderhandjes een pen kan vasthouden en er leesbare tekens mee kan neerzetten, schrijft ze al. Een oer-Nederlandse naam heeft ze ook, Loes den Hollander.
Twee boeken heeft ze inmiddels op...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vrijdag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken