Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Good Food book 2

Good Food Book #2

50 recepten van topkoks en bekende foodies. Wat kookt een topkok voor z'n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Die 50 watertandend lekkere én makkelijke recepten hebben we voor je in één prachtig boek verzameld! Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw en Julius Jaspers geven prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie.

In dit boek vind je het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom... Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Heerlijk om zelf te hebben en het ideale cadeau voor je culi-vrienden. Dat is ook happy sharing!

Als je het Good Food Book #2 koopt, krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd op school, dus eten én onderwijs.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Good Food book 2 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Good Food book 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.