Good Food book 2

1

Good Food Book #2

50 recepten van topkoks en bekende foodies. Wat kookt een topkok voor z'n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Die 50 watertandend lekkere én makkelijke recepten hebben we voor je in één prachtig boek verzameld! Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw en Julius Jaspers geven prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie.

In dit boek vind je het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom... Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Heerlijk om zelf te hebben en het ideale cadeau voor je culi-vrienden. Dat is ook happy sharing!

Als je het Good Food Book #2 koopt, krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd op school, dus eten én onderwijs.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
14 oktober 2015
Uitgeverij
PostNL Holding B.V.
ISBN
9789079824137 , 9789079824137 , 9789079824137 , 9789079824137 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic