Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het officiële fanboek van de Rode Duivels

Tussen 10 juni en 10 juli verzamelen de beste Europese voetballanden in Frankrijk om er te strijden om de Europese Landenbeker. Al onze aandacht gaat uit naar de Rode Duivels, een van de favorieten.

In dit officiële fanboek, gemaakt in samenwerking met de Belgische Voetbalbond, vind en leer je alles wat je moet weten over het EK en over de Duivels in het bijzonder. Praktische info over de spelers, stadions en landen. Een volledig invulbaar speelplan. Een prognose van enkele bekende voetbalanalisten. Tekeningen om in te kleuren. Stervoetballers en voetbalshirts gekeurd op hun modieuze kwaliteiten. Tips voor geslaagde voetbalparty's. En nog veel meer.

Een absolute must voor elke man en vrouw, elke jongen en elk meisje, van 8 tot 88, die fan is van de Rode Duivels en voetbal een feest vindt!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Het officiële fanboek van de Rode Duivels het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Het officiële fanboek van de Rode Duivels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.