Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

God en kwantumfysica

Vaak hebben mensen de indruk dat fysica en religie over twee compleet verschillende werelden handelen die niets met elkaar vandoen hebben. De gebroeders Grün tonen in dit boek aan dat de dialoog tussen kwantumfysica en religie niet alleen zinvol is, maar ook vruchtbaar kan zijn. Tenminste als men zich erop toelegt om een gemeenschappelijke taal te vinden die met verschillende woorden toch over dezelfde zaken spreekt. Op toegankelijke wijze beschrijven beide auteurs waar zich de raakpunten bevinden tussen kwantumfysica en religie of, in hun eigen woorden: twee zijden van dezelfde medaille. Pater Anselm Grün is monnik van de abdij van Münsterschwarzach en wereldwijd een van de bekendste spirituele auteurs. Voor veel mensen, ongeacht hun religieuze overtuiging, is hij een gewaardeerd raadgever en spiritueel begeleider. Michael Grün was van 1983 tot 2010 leraar wiskunde en fysica aan een gymnasium. Hij is de broer van Anselm Grün.

Toon details

Schrijf een recensie

Is God en kwantumfysica het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op God en kwantumfysica

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.