Achter de schermen bij Peter R. de Vries

15

Dit boek biedt een bijzonder kijkje achter de schermen van Nederlands best bekeken misdaadprogramma. De rechterhand van Peter R. de Vries, Kees van der Spek, vertelt over spannende avonturen, angstige momenten en hilarische situaties die nooit op de televisie zijn vertoond.

Samen werken ze aan talloze onthullende onderzoeken naar moorden, verdwijningen en oplichtingspraktijken. Van Amsterdam tot Manila, van Maastricht tot Dubai en van Aruba tot Santiago de Chili. Van al die onderzoeken in alle uithoeken van de wereld zijn uitzendingen gemaakt.

Maar wat gebeurd er buiten beeld? Wie is Charlie da Silva je 's avonds na een dag filmen een wijntje met hem drinkt? Hoe reageert Peter als hij zelf wordt opgelicht? Wat gebeurde er precies tijdens die memorabele reis dwars door Amerika voor het onderzoek naar de moord op Kennedy? Waarom dreigde een conflict met de Koerden in Oost-Turkije een hele uitzending te dwarsbomen? En niet in de laatste plaats: Wat voor man is Peter R. de Vries nu werkelijk...?

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
12 februari 2008
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026124082 , 9789026124877

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic