Achter de schermen bij Top Gear

1

Een onthullende blik achter de schermen van Top Gear, het succesvolle autoprogramma dat na een veelbewogen geschiedenis bij de BBC binnenkort in een nieuwe vorm verdergaat bij Amazon Prime. Richard Porter was dertien jaar lang scenarioschrijver voor Top Gear, van de eerste haperende pilot in 2002 tot de laatste aflevering met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May in 2015. In die tijd vormden ze Top Gear om van een simpel BBC-autoprogramma tot een Emmy Award-winnend, recordbrekend, internationaal fenomeen.

Richard Porter geeft een uniek inzicht in hoe Top Gear werd gemaakt, en legt op humoristische wijze uit hoe het was om te werken voor een tv-programma dat per ongeluk een wereldwijd succes werd.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
01 maart 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400507173 , 9789044974928
Advertentie

Hebban recensie

    Marjan van Druenen Hebban Recensent

De club waar je bij wilde horen

door Marjan van Druenen op 14-04-2016

Bij het noemen van de woorden Top Gear komen er steevast twee vragen naar voren. Wie is The Stig? Wat is Jeremy Clarkson voor een man? Deze en vele andere wetenswaardigheden komen uitgebreid aan bod in Achter de Schermen bij Top Gear, opgetekend door Richard Porter. Dertien jaar lang was hij scenarioschrijver voor dit grootste autoprogramma ter wereld (350 miljoen kijkers). Ooit was het een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic