Akasha's Kracht

0

Sylvia Pleiter
Akasha's Kracht
Set: boek met 49 kaarten (full-colour)
in hardkartonnen luxe verpakking
49 kaarten full-colour
boek
bindwijze: paperback
formaat: 12 x 18 cm
omvang: ca. 48 blz.
illustraties: zwart/wit
ISBN: 978 90 6378 748 6
Kleine kunstwerken met een diepe boodschap
Akasha's Kracht is een orakelset, bestaande uit 49 kaarten, die, net als alle kunstvormen, een helende kracht en energie bezitten. Deze kaarten hebben de 'wens' om iedereen aan te spreken en tot steun te zijn. Iedere kaart is tot stand gekomen door intuïtie, inspiratie en concentratie. Bij elke kaart hoort een tekst die uitleg geeft over de symboliek. Akasha's Kracht is een hulpmiddel om bepaalde boodschappen naar voren te halen en om dichter bij je gevoel te komen. Elke kaart is uniek en heeft zijn eigen energie en boodschap. Door de kleuren en de beelden op je in te laten werken, leer je de kaarten gemakkelijk kennen. Wat jij op de kaarten ziet en wat dat voor jou betekent, kan per persoon verschillen. Wat jij ziet en wat dit voor jou betekent kan zelfs van dag tot dag verschillen!
Prachtig vormgegeven en inspirerende kaarten voor innerlijke ontwikkeling en kosmische groei
Net als met kunstwerken kan iedereen er wat anders in zien, en er dus wat anders uithalen. De kaarten zijn behalve een orakel, vooral een bron van inspiratie. Laat de droombeelden van de kaarten op je inwerken door de kaart van alle kanten te bekijken, waarbij je je fantasie gebruikt. De naam van de kaart is hierbij een richtlijn, een startpunt voor je beleving.
Volg je eigen gevoel: zo kan iedereen die zijn eigen intuïtie wil versterken en die het leuk vind om met orakelkaarten te werken, direct aan de slag.
Laat Akasha's Kracht een gids zijn om gemakkelijk contact te maken met je eigen gidsen en engelen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
29 maart 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787486
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic