Alle wijsheid zit vanbinnen

0

Ga mee op “deze tocht naar binnen”...

Met tips en oefeningen voor je body-mind connectie

Voel je je vaak gelukkig? Of slorpt de meer, beter, sneller en efficiënter-mythe van de maatschappij je langzaam maar zeker op?
Ons drukke en volle leven brengt gelukkige momenten met zich mee maar ook veel mentale en fysieke spanningen. We worden geleefd. De gevolgen hiervan zijn chronische stress, onrust, zorgen, gemoedsschommelingen, slaap- en/of eetstoornissen, burn-out en fysieke kwalen.
Ik nodig je uit om met mij op pad te gaan om de weg te leren kennen naar een groter bewustzijn om sterker in je leven te staan.
Met de MEY® ontdekkingsreis ontwikkelt Claudine een handige map om je intuitieve intelligentie te ontwikkelen om elke crisis te overwinnen, het beste uit je leven te halen en gelukkig en vervuld te zijn.

Claudine Drees werkt als trainer voor bedrijven in België, Nederland en Italië en begeleidde reeds duizenden mensen in hun professionele en persoonlijke groei. Als yoga en meditatie coach helpt ze elke student “om de weg naar binnen” te vinden.
Ze noemt zichzelf een eeuwige student in persoonlijke ontwikkeling. Na haar diploma’s in toegepaste communicatie en bedrijfseconomie studeerde ze bij succescoaches en yoga mentoren zoals: Anthony Robbins, Deepak Chopra, Paramhansa Yogananda, Kriyananda, Jayadev Jaersky, Thich Nhat Hanh…
In 1999 komt yoga en meditatie op haar pad. Ze herkent onmiddellijk de kracht van de bodymind connectie van deze disciplines en integreert deze laag per laag in haar leven.

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
11 juni 2015
Uitgeverij
Kramat
ISBN
9789462420229

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic