Als het binnenste naar buiten wil

0

'Binnen een paar weken was ik in een diepe put terechtgekomen. De wanden waren glad, en had ik in het begin nog vertwijfeld geprobeerd om de val met mijn nagels af te remmen, al heel snel had ik alle moed en vertrouwen verloren. Het voelde als een vrije val in een bodemloze, steeds donkerder wordende schacht waarin het laatste lichtpuntje boven mij snel kleiner werd om ten slotte uit het gezicht te verdwijnen. Nooit eerder in mijn leven was ik zo de weg kwijtgeraakt als op dat moment.'

Een leven, waarin werkelijk alles voor de wind gaat, komt zonder duidelijke reden in een crisis. De schrijver wordt min of meer gedwongen om te veranderen. Op ongedachte manieren en uit onverwachte hoeken krijgt hij hulp, waardoor hij niet langer in toeval gelooft. Maar uiteindelijk moet hij zelf keuzes maken om in zijn kracht te komen en de mens te worden zoals hij bedoeld is te zijn.

De lezer wordt op een boeiende wijze meegenomen in het proces van bewustwording van de schrijver, die open en eerlijk is in het beschrijven van de gebeurtenissen en zijn innerlijke strijd. Naast zijn persoonlijke verhaal geeft hij een korte uitleg van spirituele en esoterische begrippen.

Zijn motivatie om zijn verhaal aan het papier toe te vertrouwen omschrijft hij als volgt:
'Tot 1999 heb ik mijn leven slapend doorgebracht, althans, zo voelt het achteraf. Toen begon ik wakker te worden en dat wens ik iedereen toe, want het brengt geluk en vervulling in je leven.
Zoals er miljarden unieke mensen op aarde zijn, zijn er ook miljarden manieren om wakker te worden. Mijn manier is daarom mijn manier, uniek en door niemand te kopi?ren, maar misschien kan het jou inspireren om op zoek te gaan naar jouw eigen, unieke manier.'
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
287
Laatste editie
20 april 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089544315

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic