Andalusie en Costa del Sol

0

Voor elk wat wils
Van torenhoge bergen tot zandstranden, van echte woestijnen tot weelderige wetlands en van schilderachtige dorpjes tot historische steden, in Andalusi? vind je het allemaal. Moors Granada, het Alhambracomplex, is het best bewaarde middeleeuwse paleis van de wereld en een erg populair monument in Spanje. De Costa del Sol is een beroemde streek van stranden en voormalige vissersdorpen. Hier kun je genieten van zon, warm en schoon water en stranden.

Andalusi? & Costa del Sol Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze veelzijdige streek te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste stranden, de indrukwekkendste kerken of de leukste buitenactiviteiten, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Andalusi? een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips als de beste souvenirwinkels en avonturen in de natuur.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
24 augustus 2012
Uitgeverij
Van Reemst
ISBN
9789000306121

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic