Argentinie

0

Argentini? heeft de moderne reiziger veel te bieden. Van rondzwerven over de winderige pampa's tot in de vroege uurtjes genieten van het bruisende nachtleven van Buenos Aires - en alles wat daar tussenin zit.
De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit fascinerende land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en karakteristieken van het land. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis, van het subtropische noorden - met zijn beroemde watervallen en jezu?tische missieposten - naar het subantarctische Vuurland. Van C?rdoba met zijn unieke architectuur naar de ongekende flora en fauna van Patagoni?. Van de Atlantische kust via de wijnbouwgebieden in de Cuyo naar het Andesgebergte. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina?s over onder andere 'Evita', 'Een rondje tango in Buenos Aires' en 'Op het platteland met de gaucho's'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto?s maken deze gids compleet.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Argentini? is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
397
Laatste editie
30 juni 2008
Uitgeverij
Cambium B.V.
ISBN
9789066551602

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic