Back on track

16

Tansy Harris vindt zichzelf een verschrikkelijk slechte moeder. Van het soort dat soms vergeet haar kinderen van school te halen, regelmatig een halve fles wijn drinkt bij de lunch en overweegt een affaire te beginnen met de onderwijzer van haar zoontje.

Maar Tansy's leven is dan ook niet wat ze zich ervan had voorgesteld. Toen ze met Max trouwde en ze samen kinderen kregen, was dat op voorwaarde dat hun leven er niet door zou veranderen: ze zouden blijven doen waar ze zin in hadden, vrij zijn, de wereld zien. Nu staat Tansy op instorten, en ze besluit het antwoord op haar levensvragen te gaan zoeken in India. Alleen.

In India vindt Tansy aanvankelijk de gemoedsrust waarop ze had gehoopt. Maar wanneer ze een oude reisvriend opzoekt die zich bij een sekte heeft aangesloten, stuit ze op angstaanjagende zaken die beter verborgen hadden kunnen blijven...
,/upload/czdb/978908990102 6.jpg

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Life You Want
Serie
2009-01-01 00:00:00
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Iris Bol
Laatste editie
07 oktober 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789089901026 , 9789460923593 , 9789460928260
Advertentie

Hebban recensie

Meer reisboek dan thriller

door Jensy Franco Barate op 18-08-2009

Auteur Emily Barr heeft al diverse boeken op haar naam staan. Haar nieuwste boek Back on Track speelt zich, net zoals haar overige boeken, in een ver land af. Om eerlijk te zijn ken ik Barr als een auteur van chicklit/reisromans. Back on Track wordt echter als een literaire thriller gepresenteerd. Helaas blijkt dit boek niet aan de kwaliteiten van een literaire thriller te voldoen, omdat zowel...

Lezersrecensies (2)

Prettig vakantieboek

door: Kees van Duyn 1 like
Back on track is een literaire thriller. Tenminste... dat is het genre dat aan het boek is meegegeven. Toegegeven, in het laatste kwart van het boek komt een vleugje 'spanning' om de hoek kijken, maar de categorie (reis)roman was beter op zijn plaats geweest.

In Back on track wordt Tansy Harris...

door: veravb 1 like
Volgens de cover is dit een literaire thriller, maar het is noch literair noch een thriller. Het is een ontstellend zwak boek.
Het gaat over een vrouw die zich ongelukkig voelt en zichzelf terug wil ontdekken in India, een plaats waar ze vroeger tijdens een trekking gelukkig was. Ze wordt door een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic