Basisboek Aziatisch

,

2

Met de Basisboek Aziatisch haal je 300 recepten (met stap voor stap fotografie en uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts en meer.

Basisboek Aziatisch geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten en kookgerei en -technieken, die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten curry's, Japanse dashibouillon en de overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus).
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
528
Laatste editie
10 december 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431318 , 9789461431936

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Aantrekkelijke gerechten uit Aziatische keukens

door Sia Vogel op 10-02-2016

Een kookboek van ruim 500 bladzijden, dat is niet mis. Het Basisboek Aziatisch, 300 recepten stap voor stap van Jody Vassallo en Emily Ezekiel met fotografie van Deirdre Roony is oorspronkelijk uitgegeven in het Frans in 2014. Ingrid Buthod vertaalde het werk, dat in Nederland werd uitgegeven door Good Cook in 2015.  

Het boek levert recepten uit verschillende Aziatische keukens; Thais, Japans,...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic