Body Goals

Body Goals

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De innemende Kat Kerkhofs is programmamaakster en allround spring-in-het-veld. Ze schitterde in Dancing with the Stars en testte met haar zus de effecten van alcohol uit in het TV-programma Tipsy.
En oh ja, Dries Mertens, haar wederhelft, schijnt bij Napels een vrij succesvolle voetballer te zijn.

Sinds kort baat ze samen met kinesist Marius Gielen de fitnesszaak Qore uit. Kat is nochtans geen fitnessgoeroe. Ze wil eigenlijk vooral weinig tijd verliezen en veel calorieën verbranden. En daar slaagt ze met verve in dankzij de functionele en doeltreffende aanpak van trainer Marius.

Samen begeleiden ze dagelijks mensen met uiteenlopende doelen; van een betere conditie tot een strakker lijf. Hun methode en ervaring vind je nu in Qore Business. Wil je terug in je oude jeans passen, met een six-pack Tomorrowland onveilig maken of er als een Kardashian uitzien? Kat en Marius tonen je de snelste weg naar je body goals. Bij elke goal vind je een haalbaar programma aangepast aan elk niveau. Kat loodst je stap voor stap doorheen de oefeningen en Marius vult deskundig aan met handige tips en voedingsadvies.
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Laatste editie
10 mei 2019
ISBN
9789089319777
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie