Borderline van binnen

0

Mijn leven met borderline is als dansen op dun ijs. Gelukkig heb ik leren dansen, dus dans ik om de wakken heen. Maar de dreiging en de koude voeten blijven áltijd ellendig.

Leven met borderline is niet eenvoudig. Een borderliner mist vaak een bodem, en kan daardoor op allerlei manieren buiten de wereklijkheid raken. Gevoelens zijn heftiger en de waarneming kan verstoord raken iemand met borderline ziet regelmatig dingen die er niet zijn. Of het denkpatroon verandert van stralend wit ineens in gitzwart. Toch is iemand met borderline ook maar een mens, met een gezin, vrienden en een baan. Femke Talitha heeft borderline en weet voor iedereen inzichtelijk te maken hoe een leven met deze ziekte eruitziet. Ze is een krachtige en intelligente vrouw, die heeft leren omgaan met haar stoornis.

Femke Talitha (1978) is getrouwd en moeder van twee zoons. Ze werkt als beleids- en publiciteitsmedewerker.

Femke slaagt erin de wanhoop, de pijn en de waanzin van het leven met borderline voelbaar te maken. Wies van den Bosch, psychotherapeut en specialist in borderline

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
28 juli 2010
Uitgeverij
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789044960075
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic