Cake in een mok

1

'De nieuwe cupcakes', maar dan veel gemakkelijker en in de magnetron te maken. Leuk om tussendoor te doen, met kinderen, of gewoon voor jezelf. En een cake is klaar in 10 minuten!

Cake in een mok biedt 40 snelle recepten, weinig afwas gegarandeerd. Met een introductie over hoe je een cake in een mok maakt (simpel en snel), wat je nodig hebt (vrij weinig) en welke soorten mokken het beste werken. Gevolgd door de recepten, gerangschikt op thema’s zoals Klassiekers (Wortelcake, Driedubbele chocoladecake), Fun Cakes (Halloween, Valentijn) en zelfs Happy Hour (Pina Colada cake, Guinness cake). Het perfecte cakeboek voor singles, studenten, gezinnen met jonge kinderen of gewoon voor iedereen die zin heeft in een snelle, grappige cake in een mok!

 

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
15 januari 2016
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000349142
Advertentie

Hebban recensie

Fröbelwerk in boek vol tegenstrijdigheden

door Anna Bakker op 04-03-2016

Cake in een mok is een teamprestatie, zoals Mima Sinclair in haar dankwoord achter in haar net geen honderd pagina’s tellende kookboekdebuut aangeeft. Cake in een mok ademt een sfeer waar geen beter woord voor te bedenken is dan ‘leuk’. Leuk is tamelijk nietszeggend en dat is het ook. Vrolijk, kleurig, zogenaamd snel en gemakkelijk, vlotte tekst, o wat word je hier blij van. Mits je van fröbelen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic