Chakra werk

0

Chakra Werk is het logische vervolg op Werken met de zeven chakra's van dezelfde auteur. Waar dit laatste boek vooral in een inleiding in het activeren van de energiecentra in het lichaam is, is Chakra Werk vooral gericht op het ervaren van de energieën in het lichaam. Het boek geeft niet alleen een karakterisering van het chakraprincipe en een algemene inleiding in charkrabeleving, maar beschrijft ook de combinaties met andere psychologische en en spirituele disciplines, zoals de parallel met moderne psychologie, de symboliek en het gemeenschappelijk aspect van de chakra's.
Klaubernd Vollmar heeft hiermee een overzicht gegeven van alle aspecten van het moderne chakrawerk. De in dit boek behandelde oefeningen voor het lichaam, de adem en het bewustzijn kunnen een preventieve werking hebben, kalmeren en zelfs genezen. De oefeningen zijn eenvoudig en effectief; ze zijn zonder al te veel inspanning ook zonder begeleiding van een gevorderde in chakrawerk toe te passen. Aan de hand van een index van veel voorkomende klachten en kwalen kan worden nagegaan welke chakra-oefening(en) uitgevoerd moet(en) worden om de klachten of kwalen te verlichten of zelfs te voorkomen dat we ziek worden. Chakra Werk biedt veel richtlijnen om tot de kern van chakrawerk te komen: het leren omgaan met onze innerlijke energie, om zo te ervaren en in te zien hoe we in het dagelijks leven reageren en hoe we deze innerlijke energie kunnen gebruiken om ons algemeen welbevinden te verhogen.Door de logische opzet en de sprekende afbeeldingen kan Chakra Werk zowel door leken als door cursusleiders worden gebruikt. Door het uitgebreide glossarium is het onontbeerlijk als naslagwerk voor therapeuten.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
175
Laatste editie
04 oktober 2005
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783884
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic