Chili

,

0

Het langste land van Zuid-Amerika beschreven, inclusief het raadselachtige Paaseiland

Chili is gezegend met een magistraal natuurlijk decor. Reizen in dit land biedt een totaal andere ervaring dan in de rest van Zuid-Amerika. Tal van Europese migranten hebben de onbegrensde mogelijkheden ontdekt en dragen inmiddels hun steentje bij aan de sterke economie. De herkenbare Europese wortels, de behoorlijk ontwikkelde infrastructuur en de

politieke stabiliteit van de laatste twintig jaar maken Chili tot een ideaal vakantieland.

De bijna honderd nationale parken en natuurreservaten lenen zich voor geweldige trektochten; het ijs- en waterlandschap doet dat voor spectaculaire boot expedities. Onderweg stuit de reiziger op fascinerende dieren, zoals vicuña s, flamingo s, zeeleeuwen en dolfijnen. De vruchtbare valleien in het centrale deel, wereldwijd bekend om hun top wijnen, zijn in trek bij liefhebbers van lekker eten en een goed glas wijn.

Marcel Bayer en Marja Kusters deden onderzoek in Chili, schreven er verhalen over en maakten er vele reizen. Bayer schreef in deze serie reisgidsen over de Amazone, Argentinië, Brazilië, Cuba, de Dominicaanse Republiek, Jamaica en Mexico. Kusters schreef de reisgids Peru.

Beiden geven ze les aan de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht.

Marcel Bayer en Marja Kusters

Chili

€ 22,50

13,5 x 22 cm, 320 blz.

Paperback

Geïllustreerd met kaarten en vele foto s

Verschijnt november 2007

isbn 978 90 257 4154 9

nur 515

dominicus Landengidsen voor het zuidelijk halfrond
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
381
Laatste editie
18 januari 2008
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025741549
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic