Commando papa

2

Commando papa is een geweldige, onmisbare basishandleiding voor kersverse vaders. Het boek bevat veel stap-voor-stap-instructies voor alles wat je moet doen met baby's en peuters. Commando papa is beknopt en klein genoeg om overal mee naar toe te nemen.

Voor de meeste stellen is het moment dat hun baby geboren is het begin van een spannend nieuw leven als ouders. Ze kunnen worden overweldigd door het gevoel van verantwoordelijkheid voor dit kleine wezentje, en in de eerste dagen en weken dringt het besef door dat bij elke taak een groot organisatietalent komt kijken; voor een baby of jong kind zorgen lijkt wel een militaire operatie!

Commando papa is geschreven als een militair handboek en bevat daardoor hilarische omschrijvingen. Bovendien staan er eenvoudige, heldere richtlijnen in voor allerlei zaken, van het voorbereiden van het basiskamp (het huis voorbereiden op de komst van de baby), de komst van nieuwe rekruten (hoe overleef je de eerste 24 uur) tot bomopruimingen (vieze luiers wegwerken) en het inpakken van de nooduitrusting (alledaagse benodigdheden).

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Vertaald door
Marielle Steinpatz
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
15 februari 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045208053

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Silke van Deelen Hebban Recensent

Basisopleiding voor vaders

door Silke van Deelen op 17-06-2016

Zes jaar lang werkte Neil Sinclair als commando, maar pas op het moment dat hij huisvader werd en zich bezig moest gaan houden met de opvoeding van zijn kinderen, had hij het gevoel zich echt in een mijnenveld te begeven. Hij verlangde naar een eenvoudig basishandleiding voor het vaderschap. Dus schreef hij Commando papa.

Voormalig militair Neil Sinclair, inmiddels vader van drie kinderen, heeft...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic