Costa Killer

7

Artikelen 1 Spots 2

Nederland is in paniek. Tijdens de heetste zomer van de eeuw heeft een seriemoordenaar de Hollandse kust uitgekozen als doelwit. Zijn prooi: jonge blonde vrouwen. Het politieonderzoek rammelt aan alle kanten, de samenwerking tussen de korpsen is een fiasco, de pers schreeuwt moord en brand en politici en advocaten roeren zich. De chaos is compleet. Onwetend van de terreur waaronder Nederland gebukt gaat probeert de Rotterdamse particulier rechercheur P.B. Lebandowski de moord op een bevriende Belgische heler op te lossen. Het spoor leidt via Antwerpen naar een levensgevaarlijke psychopaat die als huurling in Afrika diverse moordtechnieken heeft geleerd en verfijnd. P.B. denkt een spoor van hem te vinden in Marseille waar hem duidelijk wordt dat hij geen jager meer is maar prooi.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
16 juni 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086600700


Artikelen over Costa Killer

Pim Faber: 'Ik houd van feiten'
28 augustus 2015 2 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Misdaadauteurs over research / Pim Faber: 'Ik houd van feiten'
28 augustus 2015
Nederlandse Thriller 10-daagse 2015 / Kort verhaal / Pim Faber
28 februari 2015
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Een goed debuut van Pim Faber

door Cees Pronk op 22-06-2009

niet veel spanning maar wel voldoende verrassingen.,Een moord, een onderzoek. Nog een moord, meer vraagtekens bij de politie. Een bizarre moordenaar lijkt aan de Nederlandse kust zijn zieke ding te willen doen. Meisjes zijn hun leven niet zeker en de spanning in het land loopt op. Kan de politie de moordenaar vinden?
Ondertussen is PB in België en Frankrijk bezig met zijn eigen onderzoek. Een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic