Darkness Rising 2 - Roeping

43

In Samenzwering ontdekte Maya Delaney haar ware talent. In Roeping kan ze haar connectie met de natuur en de dieren om haar heen niet meer ontkennen. Maya kan sneller rennen, hoger klimmen en beter zien dan andere mensen. Haar moedervlek in de vorm van een pootafdruk bevestigt het: ze is een skinwalker. Maya weet dat het een kwestie van tijd is voor ze de gedaante van een dier zal aannemen. Maar ze is vast niet de enige in haar dorp die transformeert…

Na een grote brand in het bos, die waarschijnlijk is aangestoken, moeten Maya en haar vrienden hun huizen verlaten. Na een helse achtervolging komen ze terecht in de wildernis, waar ze zijn overgeleverd aan hun talenten om thuis te komen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Calling
Serie
Darkness Rising (2)
Genre
Young Adult
Vertaald door
Selma Soester
Laatste editie
22 maart 2013
Uitgeverij
Full moon
ISBN
9789048817238 , 9789048817245

Hebban recensie

    Eva Krap Hebban Recensent

Het is vrijwel onmogelijk om te wachten op deel drie.

door Eva Krap op 03-09-2014

'Verroer je niet,' mompelde ik tegen de anderen. 'Hou oogcontact, maar verroer je niet.'
Terwijl ik dat zei, zocht de poema mijn blik. Haar ogen gingen wijd open en haar ronde pupillen verwijdden zich. Ze hief haar kop en snoof de lucht op. Toen gromde ze.
Ik probeerde een stap naar achteren te zetten. Ik wist dat ik dat moest doen, maar mijn benen weigerden dienst. Ik bleef staan waar ik stond en...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic