De 20 mooiste steden

0

Houdt u ook zo van city-trips: enkele dagen of een week helemaal opgaan in de sfeer van een grote stad? U bent niet de enige. Zeker nu vliegen dankzij de prijsstunters een stuk voordeliger is geworden, kiezen steeds meer mensen voor een kort verblijf in een stad.
In Europa hebben we over het aanbod niet te klagen; integendeel.
Talloze (hoofd)steden zijn een bezoek waard.
We hebben voor u de 20 mooiste steden uitgezocht, inclusief het overzeese New York. U leest wat de belangrijkste bezienswaardigheden zijn, hoe het prijspeil is, welke reisorganisatoren een stad in hun programma hebben staan, hoe u er komt, welk klimaat u er kunt verwachten enzovoort. Alle informatie is gebaseerd op een bezoek door de ervaren redacteuren van de Reisgids, het kritische en objectieve blad van de Consumentenbond over toerisme en reizen. Zij hebben ook een unieke, persoonlijke selectie van hotels en restaurants voor u gemaakt.
Heel handig is het eerste hoofdstuk, met algemene informatie over een stedenreis. U vindt daarin onder meer een sterrenbeoordeling van de 20 steden op allerlei aspecten, zoals stedenschoon, winkelen, musea, theater/musicals/concerten en goede restaurants. Zodat u in één oogopslag ziet waarin een stad uitblinkt, of juist niet.
Dit boek helpt u de stad te kiezen die bij uw smaak en wensen past, en brengt u ongetwijfeld ook op nieuwe ideeën. Veel plezier en goede reis.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
221
Laatste editie
21 september 2004
Uitgeverij
Consumentenbond
ISBN
9789059510456

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic