De Da Vinci Code ontcijferd

0

Dan Brown's De Da Vinci Code is een internationale bestseller - het best verkochte boek voor volwassenen ooit. Het boek stelt dat het gebaseerd is op feiten: een geheim genootschap (de Priorij van Sion), de katholieke organisatie Opus Dei, de schilderijen van Leonardo da Vinci en een ketterse code die daarin verwerkt werd... en het huwelijk tussen Jezus en Maria Magdalena.
In dit boek gaat Filip Coppens in op de feiten en verzinsels van het boek, waarbij de beweringen van Brown in een historisch kader worden geplaatst, en pro en contra tegen elkaar afgewogen worden. Het toont aan dat Brown sterk be?nvloed werd door esoterisch denken dat in de afgelopen twintig jaar bekend raakte en dat door Brown in romanvorm wereldkundig is gemaakt.
Dit boek is een absolute must voor diegenen die de feiten van de verzinsels wenst te scheiden... en de waarheid omtrent de echte "Da Vinci Code" wenst te weten.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
152
Laatste editie
03 maart 2005
Uitgeverij
Frontier Publishing
ISBN
9789080670082
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic