De Egyptische sleutel

De Egyptische sleutel

34
Rank 1308 Gelezen 35 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 66 Favoriet 2 Recensies 3
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Gideon Crew – de briljante wetenschapper, meesterdief en onverschrokken avonturier – is geschokt als hij hoort dat zijn voormalige werkgever, Eli Glinn, spoorloos is verdwenen en diens hightech lab plotseling wordt gesloten. En dat terwijl Glinns laboratorium juist bezig was met een onderzoek naar de schijf van Phaistos, de eeuwenlang onvertaald gebleven stenen tablet van een voorheen onontdekte beschaving. Crew is gefascineerd, maar krijgt ondertussen ook grimmig nieuws over zichzelf. Met nog slechts enkele maanden te leven begint Gideon aan wellicht zijn laatste, wereldwijde avontuur – de zoektocht naar een mythische schat.

Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Gideon Crew (5)
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
08 maart 2019
ISBN
9789024582877 , 9789024582884 , 9789021024103
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Club / Thrillers november 2018
01 november 2018 27 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Crew en zijn deadline

door Anne Terwisscha op 05-12-2018

Stel je voor: je komt in de woestijn, ergens nabij de grens tussen Egypte en Soedan, een wetenschapster tegen die vertelt dat ze daar in haar eentje op zoek is naar de goudmijnen van de farao’s. Ongeloofwaardig? Niet voor Gideon Crew, die tien maanden daarvoor van zijn arts te horen heeft gekregen dat hij vanwege een aandoening in zijn hoofd nog maar maximaal een jaar te leven heeft. Crew heeft...


Lezersrecensies (2)

De avonturen van Oom Dagobert

door: Elsinga 1 like
Groot fan van de thrillers van Preston & Child. Deze vond ik ronduit tegenvallen. Gejaagd, gehaast en geen balans in het verhaal. Het hangt van clichésituaties en -gebeurtenissen aan elkaar. Af en toe bekroop me het gevoel aan elkaar geplakte verhalen van Oom Dagobert te lezen, op zoek naar weer...

Flut

door: Boele Lok 1 like
Zo ongeveer het slechtste boek van Preston & Child dat ik gelezen heb. Het boek doet me denken als een boek van een stel broodschrijvers wat in een avondje of drie in elkaar geflanst is.
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook