De geheime oase

2

Georgië, 1988. Bij een pas ontmantelde kerncentrale stijgt een vliegtuig op, met Soedan als eindbestemming. Maar onderweg verschuift de lading. Het vliegtuig raakt van zijn koers en verdwijnt ergens boven Egypte.

Twintig jaar later stuit een groep bedoeïenen in de Sahara op het uitgedroogde lijk van de piloot. Bij het lichaam vinden ze een kompas, een fototoestel en een notitieboekje, volgekrabbeld met onleesbare aantekenin gen. Niet veel later landt dr. Freya Hannan op het vliegveld van Luxor. Ze is gekomen voor de begrafenis van haar zus Alex, die de afgelopen vijftien jaren door het Midden-Oosten heeft gezworven.

Voor Freya is dit het begin van een zoektocht naar de waarheid achter de dood van haar zus en een van de grootste archeologische raadsels uit de geschiedenis: de geheime oase van Zerzure en het levensgevaarlijke geheim dat er verborgen ligt...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Hidden Oasis
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Paul Heijman
Laatste editie
11 november 2009
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047511205
Advertentie

Hebban recensie

Ongeloofwaardig

door Chris Derks op 21-01-2010

Paul Sussman (1970) is een gelukkig man. Met succes heeft hij zijn twee grootste passies (schrijven en archeologie) beroepsmatig weten te combineren. Na zijn loopbaan aanvankelijk als advertentieverkoper gestart te zijn, wist hij zich op te werken tot journalist. Eind jaren negentig kreeg hij de mogelijkheid om aan een archeologische expeditie deel te nemen. Tijdens zijn eerste opgravingen kreeg...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic