De Grote Michelingids Frankrijk

0

Samengesteld door de auteurs en redacteuren van Michelin De toeristische leidraad bij uitstek voor de mooiste bezienswaardigheden van Frankrijk. De twee- en driesterrenbezienswaardigheden ('de reis waard' en 'een omweg waard') komen ruimschoots aan bod Met een uitgelezen selectie van restaurants uit de rode Michelingids Toeristische wegenkaarten op schaal 1:800.000 Met een uitgebreide cultuurhistorische inleiding Uiteraard ontbreekt de noodzakelijke praktische informatie bij de bezienswaardigheden en restaurants niet
De ideale inspiratiebron De Michelin-auteurs staken al hun knowhow en ervaring in één unieke Frankrijkgids: het beste uit de groene regiogidsen, de rode accomodatiegids en de bekende wegenkaarten gebundeld in één rijk geïllustreerd boek. Dat maakt deze uitgave tot het ultieme referentiewerk voor de ware Frankrijk-liefhebber. Ideaal om thuis bij een lekker glas wijn in te grasduinen. Oog voor natuur en cultuur Wat zijn de mooiste dorpjes en natuurplekjes? Wat zijn de niet-te-missen wijken, gebouwen en monumenten van een stad? Wat zijn de lekkerste gastronomische specialiteiten? Michelin wijst u de weg. Met de nodige cultuurhistorische omkadering en uitgebreide praktische informatie. 500 schitterende kleurenfoto's brengen de parels van Frankrijk tot leven. Een uitgelezen selectie van restaurants Waar kunt u lekker en gezellig eten voor een vriendelijke prijs? De auteurs maakten een selectie van restaurants met de bekroning 'bib gourmand', restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die vaak ook de beste regionale recepten voorschotelen. Daarnaast is er ook een keuze van bistrots opgenomen waar u een lekker menu voor minder dan 15 euro vindt. De mooiste rondritten Het Franse platteland is van een niet te overtreffen schoonheid. Reden waarom Michelin zijn lezers op onvergetelijke toeristische rondritten trakteert. Met telkens een duidelijke routebeschrijving, opgave van de reistijd en tal van nuttige adressen en telefoonnummers. Handige wegenkaarten en stadsplattegronden De overzichtelijke wegenkaarten op schaal 1:800.000 brengen u snel en zonder omwegen ter bestemming. De handige stadsplattegronden loodsen u feilloos door de 10 grootste steden.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
480
Laatste editie
07 juni 2006
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020966213

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic