De hack van de Matrix

De hack van de Matrix

0
Rank 5347 Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Stel, dat het leven dat je leidt een test is. En dat jij een speler bent, die er voor gekozen heeft om aan deze test deel te nemen. Een zeer geavanceerd spel met diverse levels, waarbij examens worden afgelegd en lessen moeten worden geleerd. Levenslessen! Bij het toetreden (geboorte) van de test, is je geheugen gewist en weet jij je niks meer van je oorsprong te herinneren. Het doel van het meedoen is namelijk erachter te komen wie jij nou eigenlijk bent en waar je vandaan komt.
Net als met elk spel, zijn er ook obstakels. Er zijn spelers die verschillende rollen spelen in jouw levensfi lm. Sommige acteurs zijn er om je te helpen bij je opdracht, anderen zijn er om je op een dwaalspoor te zetten.

“Het boek dat je niet mag lezen”

Met de aardse wetten van Karma en de vrije wil probeer jij jouw rol als in een spel te ontdekken. Dat spel is de Matrix. Alle ervaringen binnen deze Matrix worden opgeslagen en aan het einde geëvalueerd.
Dit boek laat je de wereld ‘Out of the Box’ bekijken. Die Box, dat is de Matrix. Hack dit systeem en ontdek de geheime kennis die eeuwenlang bewust voor jou en mij verborgen is gehouden. Duik diep in de oceaan met ongekende mogelijkheden en leef jouw rol in deze Matrix tot het uiterste…
… maar let op! Dit boek haalt je met een flinke ruk uit je comfortzone: de Hack van de Matrix!
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
18 december 2018
ISBN
9789082942002
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker
Advertentie