De kleine mindfulness voor Dummies

4

Heb je last van stress of vermoeidheid of wil je gewoon meer balans in je leven? Dan helpt mindfulnessmeditatie je negatieve gedachten los te laten en kalmer en met meer vertrouwen in het leven te staan. De kleine Mindfulness voor Dummies legt uit wat mindfulness is en staat vol werkzame ademhalings- en zelfbeheersingstechnieken en praktische adviezen om je gezonder en energieker te voelen.

Over de auteur
Shamash Alidina is professioneel mindfulnesstrainer, spreker en coach. Hij heeft samengewerkt met Jon Kabat-Zinn, Thich Nhat Hanh en Matthieu Ricard aan het Centre for Mindfulness Research and Practice van de Bangor University in Wales.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
10 januari 2013
Uitgeverij
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043028752 , 9789045355160
Bestel dit ebook vanaf  €3,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

nuttige eenvoudige zelfreflectie

door: Jeanine 1 like
Is niet echt een lees boek maar een leidraad voor hoe je zo easy mogenlijk kan leven met jezelf maar doe het lezen in gedeeltes en ga delen en veel doen ! Niets ms mee mogen namenlijk nog veel mensen wat van leren .... Zijn eigenlijk gewoon normaal leef technieken maar deze wereld is ern wereld...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic