De kracht van jouw bron

0

Zeer aansprekend boek dat je inzichten geeft in je eigen levensverhaal
(Ingrid Valks, directeur Performance Improvement)

Jan Willem Kirpestein beschrijft op een oorspronkelijke wijze hoe mensen, die zich hebben aangepast aan het verwachtingspatroon van anderen, weer bij hun eigen inspiratiebron kunnen komen. Door voorbeelden uit de wereldliteratuur en uit de praktijk te citeren verduidelijkt hij het proces naar zelfkennis en zelfaanvaarding. Van harte aanbevolen.
(Pim van Lommel, cardioloog, auteur 'Eindeloos Bewustzijn')

Essentieel om te lezen voor mensen die voor belangrijke beslissingen staan in privéleven en in werk, vastlopen in hun idealen en manier van verbinden, op zoek zijn naar innerlijke vrijheid, willen liefhebben en geliefd willen worden.

Jan Willem Kirpestein (www.jwkirpestein.org) is dominee, coach en bestuursadviseur. In 2000 kwam hij in aanraking met het internationale bedrijfsleven en richtte zijn eigen bedrijf op Spirit, Heart & Mind Corpus voor cultuur, strategie en leiderschapsontwikkeling.
Verbinden vanuit een bevrijd geweten met jezelf, met anderen, met je omgeving, je verleden, heden en toekomst is een thema dat hem al vele jaren bezighoudt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
06 september 2013
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402107913
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic