De magie van het Elfenrijk

1

DE MAGIE VAN HET ELFENRIJK
Open uw bewustzijn voor de onzichtbare wereld van elfen en verrijk uw leven met hun magische krachten
‘ Als klein meisje vond ik het vanzelfsprekend. Het was zo normaal dat ik ze niet eens opmerkte. Maar nu, decennia later, realiseer ik me wat ‘het’ was: elfen.’
Laat u leiden door uw zintuigen en ga mee op ontdekkingsreis naar een wereld van toverij en verwondering. Durf de zeven glinsterende deuren te openen en treed binnen in het Verborgen Koninkrijk van de elfen. Zo ontdekt u de heilige wetten die hun wereld beheersen en de magische krachten die hen laten vliegen en door muren laten lopen. Elfen helpen u de brug over te steken tussen onze aardse realiteit en de wonderlijke ‘andere’ wereld van de natuur.
Elfen brengen ons terug naar de magie van onze kindertijd, een magie die wij allemaal vergeten zijn maar die toch zo dichtbij is...
In dit boek vertelt Marcia Zina Mager op een heel persoonlijke en aangename toon, hoe ze zelf voor het eerst in contact kwam met de bewoners van het Verborgen Koninkrijk en hoe de elfen met hun wijsheden haar leven hebben verrijkt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
15 juni 2003
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789024383962
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic