De mooiste reisbestemmingen in Europa

0

Een ongekend rijke variatie aan landschappen. Uiteenlopende klimaatzones. Historische kunststeden en levendige metropolen. Prachtige kathedralenen imposante burchten... Nergens komt de moderne reiziger beter aan zijn trekken dan in het oude Europa. En nooit werd ons continent zo pakkend en trefzeker in beeld gebracht als in ‘De mooiste reisbestemmingen van Europa’. Een boek dat u aan het dromen zet. Een inspirerende gids bij het plannen van uw reizen en vakanties. Een heuse encyclopedie van alle interessante bestemmingen én een prachtig beeldlexicon om, eens terug thuis, ongestoord na te genieten en herinneringen op te halen.
Europa in 3.000 bestemmingen
U krijgt tekst en uitleg over zo'n 3.000 toeristische bestemmingen.Wat echt een bezoek waard is, staat erin: natuurgebieden, steden, monumenten, musea... Samen duizenden tips,netjes gegroepeerd per land.De absolute toplocaties werden extra gemarkeerd met één, twee of drie sterren.

Meer dan 1.000 kleurenfoto's
'De mooiste reisbestemmingen van Europa' is eerst en vooral een kijkboek. Met naast indrukwekkende, paginavullende kleurenfoto's ook honderden detailbeelden. Die werden stuk voor stuk genummerd en voorzien van een verklarend bijschrift.

20 overzichtskaarten en 31 stadsplannen
Bij elk land hoort een kaart. Daarop staan tientallen zwart of grijs omcirkelde nummertjes. Ze verwijzen naar een uitgebreide commentaartekst op de vorige pagina 's.Verder bevat elk hoofdstuk ook gedetailleerde stadsplannen van de belangrijkste Europese metropolen.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
02 december 2003
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789058370631

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic