De perfecte keukenagenda

0

Piet Huysentruyt kookt 52 weekmenu's Een must-have keukenagenda met per week een driedelig menu uit het alom bekeken VTM-kookprogramma De perfecte keuken Een onmisbaar werkinstrument voor wie dagelijks snel, lekker en gezond wil koken Met duidelijke menubeschrijvingen, heldere foto's en praktische ruimte voor persoonlijke notities
Ben je ook op zoek naar lekkere, eenvoudige en toch creatieve gerechten voor elke dag? In De Perfecte Keuken Agenda bundelt Piet Huysentruyt voor het eerst de heerlijkste gerechten uit het gelijknamige, razend populaire vtm-kookprogramma. Per week krijg je een volledig menu met voorgerecht of soep, hoofdgerecht en dessert. Van simpele gerechten als rundvlees in de wok over klassiekers als konijn met pruimen tot gerechten voor de echte hobbykoks als cappuccino van champignons, of feestelijke menu's zoals pasta met truffel, eendenborst met appeltjes en honing of een ananastaartje met gembergelei. Deze agenda - met veel praktische ruimte voor persoonlijke notities - is een onmisbaar werkinstrument voor wie dagelijks snel, lekker en gezond wil koken.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
18 november 2008
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020979435
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic