De Roos van Illian

11

Artikelen 3 Spots 1

De Roos van Illian is het eerste deel in de Godenoorlogen-reeks van de Duitse fantasy-ster Richard Schwartz, en het langverwachte vervolg op de boeken van Het Geheim van Askir, waarmee de auteur in korte tijd tienduizenden fantasy-fans uit heel Europa aan zich wist te binden. De avonturen van Leandra en Havald gaan hier verder.

De keizerlijke vlag wappert weer boven Askir. Desina, kleindochter van Askannon, heeft eindelijk de troon bestegen. Maar deze blijde gebeurtenis wordt overschaduwd door een verschrikkelijke moord. Havald, de man die niet kon sterven, is om het leven gebracht, zijn zwaard Zielentrekker gestolen. Pas als het is terugveroverd, kan de held van Askir weer uit zijn eeuwige slaap ontwaken.

Havalds metgezel Leandra en haar vrienden trekken eropuit om Havalds moordenaar naar Illian te volgen. Maar de Goden hebben zo hun eigen plannen, en het lijkt erop alsof er een grootschalige oorlog op komst is...

'Een van de pakkendste fantasy-avonturenseries die er is!' - Phantastik-couch.de

Verschenen in
Serie
De Godenoorlogen (1)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
15 mei 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024567102 , 9789024567119


Artikelen over De Roos van Illian

Vervolg op Askir-reeks
22 juni 2015 2 likes
Nieuwe fantasytitels in 2015
07 mei 2015 8 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / 7x Elfen
07 september 2017 28 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijHebban recensie

Teveel gepraat nekt vaart en spanning

op 28-07-2015

Richard Schwartz heeft enige faam verworven met zijn zesdelige fantasyreeks Het geheim van Askir. De roos van Illian is het vervolg daarop, het eerste deel in de nieuwe reeks De Godenoorlogen.

Het bijna onafscheidelijke koppel, halfelfin Leandra en de krijger Havald, vormen in dit verhaal geen duo. Havald is zo goed als dood, het enige wat hem weer tot leven zou kunnen brengen is de hereniging met...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic