De slaaprevolutie

6

We zitten midden in een ‘slaaptekortcrisis’ schrijft Arianna Huffington, medeoprichter en hoofdredacteur van The Huffington Post. En dat heeft grote gevolgen. Alleen door onze relatie met slaap te herstellen kunnen we de controle over ons leven terugkrijgen.

In De slaaprevolutie laat Arianna zien hoe slechte slaapgewoonten onze gezondheid, besluitvorming, werk, relaties, geluk en zelfs ons seksleven ondermijnen. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken beschrijft ze wat er precies gebeurt als we slapen en dromen, en hoe onder meer onze technologieverslaving ons slaapritme verstoort. Ze geeft bovenal waardevolle tips en aanbevelingen van toonaangevende wetenschappers, zodat we optimaal van de ongelooflijke kracht van slaap kunnen profiteren.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
30 augustus 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400507784 , 9789044975536

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €13,99 bijLezersrecensies (1)

aan de slag met slapen

door: DonderDesign 1 like
Weet je wat er gebeurt als je de woorden 'waarom ben ik...' in Google intikt? Arianna Huffington schrijft dit in haar boek De slaaprevolutie maar natuurlijk zoek ik het zelf even op. Ja bovenaan staat al voor ik het woord ik in kan toetsen; 'waarom ben ik zo moe' Het is iets wat we steeds vaker...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic