De Tarot en Gene Zijde

0

Nathalie Kriek
Tarot en Gene Zijde
Communiceren met onze overleden dierbaren via de tarot
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: ca. 280 blz.
illustraties: zwart/wit
ISBN: 978 90 6378 747 9
Communiceren met onze overleden dierbaren... bijna iedereen wil het kunnen. Iedereen kán het in principe ook, maar vaak vertrouwen we de 'antwoorden' die we in ons hoofd te 'horen' krijgen niet. We zijn bang dat het hier om onze eigen gedachten gaat en zijn dus sceptisch. Toch is het mogelijk om direct, telepathisch, contact te leggen met overledenen.
Dit boek is verdeeld in twee delen. In het eerste wordt, naast de uitleg over wat er nu precies aan Gene Zijde gebeurt wanneer we overlijden, dieper op deze methode van communiceren ingegaan. Heeft u na het lezen van het eerste deel toch nog twijfels over uw eigen kunnen m.b.t. het communiceren met Gene Zijde, dan wordt in het tweede deel uitgelegd hoe u m.b.v. de tarot rechtstreeks vragen kunt stellen aan uw overleden dierbare. Via een speciaal hiertoe ontworpen legpatroon, De Hemelpoort, is het mogelijk antwoord te krijgen op vragen die u uw overleden dierbare nog had willen stellen. Ook kan het voor de overledene een mogelijkheid zijn om u nog iets te zeggen waar hij/zij de kans niet meer voor had of waar hij/zij bij leven misschien anders over dacht dan nu aan Gene Zijde.
Let wel: deze methode heeft absoluut niets te maken met het zgn. 'geesten oproepen'!
Bij het oproepen van geesten, wat ik iedereen ten zéérste afraad, moet de aanwezige entiteit gebruikmaken van de energie (aura) van degene(n) die hen oproept/oproepen om het glas of kruis te laten bewegen. Bij het raadplegen van de tarot werkt u voornamelijk met innerlijke informatie, die opgeslagen is in uw eigen onderbewustzijn en kunnen u boodschappen ingefluisterd worden door de overleden dierbare, die voelt dat u momenteel aan hem of haar denkt. Dit gebeurt echter telepathisch, uw aura blijft onberoerd, zoals het hoort! Niemand 'neemt' energie van u.
Het hebben van contact met een overledene hoeft niet te betekenen dat hij/zij op dat moment ook daadwerkelijk bij u is. Ook vanuit een hele verre Lichtsfeer is het mogelijk telepathisch contact te hebben! U roept niemand bewust op, u probeert slechts antwoorden uit uw eigen onderbewustzijn naar boven te halen. Komt uw overleden dierbare hierbij om u te helpen, dan is dit zijn/haar eigen vrije keuze en zal de communicatie goed en ontspannen verlopen.
Dit is dus geen eng boek, maar een gids naar ons onderbewustzijn, bedoeld om onze rouwverwerking op een harmonische wijze te kunnen ervaren.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
175
Laatste editie
28 maart 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787479
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic