De Vijfde Dag

0

Monique Timmers
De Vijfde Dag
Vijf ingrijpende levenservaringen toegelicht vanuit de kosmische wereld
bindwijze: paperback
formaat: 11 x 17 cm
omvang: ca. 192 blz.
illustraties: full-colour
ISBN: 978 90 6378 751 6
De Vijfde Dag gaat over ingrijpende gebeurtenissen in het leven van Monique Timmers. Zij vertelt openhartig over haar contact met de kosmische wereld en hoe de Meesters met haar werken, hoe zij zichzelf genas van kanker door de kennis toe te passen die gedachte- en geestkracht biedt, wat de dood van haar vader teweegbracht en hoe haar werk met zwerfhonden een spirituele ervaring werd. De rode draad is haar eigen bewustwordingsproces, het vallen en opstaan, en het besef dat zij steeds vaker niet alleen haar eigen werkelijkheid, maar ook haar gezondheid, jeugdigheid en vitaliteit schept.
Naast haar eigen verhaal heeft zij ook nog visies en leringen gekregen vanuit de kosmische wereld voor alle mensen die zoekende zijn en diep in hun hart weten dat er een nieuwe dageraad schijnt. Deze visies bevatten inzichten en kennis die vele herinneringen wakker zullen maken.
Onderwerpen die o.a. besproken worden zijn: Gedachten-vormen-materie, het belang van 'niet kwetsen', het jaar 2012, het geestelijke bewustzijn van de gouden eeuwen in de oude culturen van Atlantis en Mu, het stervensproces en de wereld na de dood, hoe overstijg en transformeer je belastend karma en wat is verlichting nu precies?
De Ingewijden geven hun visie over maatschappelijke vraagstukken zoals dierenleed, misdaadbestrijding en het creëren van een veilige maatschappij. Ook de gezondheid komt aan bod. De Ingewijden geven informatie over de 'vroegere' oorzaken van kanker en andere ziekten. Daarnaast is er aandacht voor een belangrijke vraag die leeft in de harten van velen: Hoe de hedendaagse seksuele beleving te verheffen naar het niveau waar het wederzijdse spirituele voeding wordt? Al deze onderwerpen worden op een heldere manier besproken.
'Alles kan geheeld worden, als je de juiste trillingsfrequentie aanspreekt in combinatie met het juiste denken.'
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
184
Laatste editie
28 maart 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787516
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic