De wet van de minste weerstand

0

Mocht er iets dergelijks bestaan als een feel good boek, dan is 'de Wet van de minste Weerstand' er zeker één. Niemand zal na het lezen van dit boek dezelfde mening over zijn of haar leven kunnen blijven hanteren of ongeroerd zijn. En daarnaast zal men zich nooit meer een slachtoffer voelen van het leven en alles wat daarbij hoort. Als lezer word je aan de hand meegenomen naar tal van situaties, onderzoeken en verhalen, die je laten zien dat de wereld waarin jij dacht te leven, toch enigszins anders in elkaar zat dan je verwachtte. Het is goed nieuws voor een ieder die wel wat extra steun kan gebruiken in deze soms barre tijden.
Verwacht het onverwachte en de kijk op je leven en de wereld om je heen zal voorgoed veranderen. Door de unieke afwisseling tussen wetenschap, die op een simpele manier wordt gepresenteerd en een wat meer spirituele en speelse benadering, krijgt men een vrij compleet beeld van de manier waarop de mens van kinds af aan wordt geconditioneerd om op een bepaalde manier te denken. Maar wat gebeurd er als we deze manier van denken nu eens radicaal overboord gooien en een nieuwe manier aannemen?
Waar is de mens dan toe in staat? Deze en veel meer vragen worden uitgebreid behandeld in 'de Wet van de minste Weerstand' en zullen zeker resulteren in het losmaken van vele tongen. Het boek is dan ook uitermate geschikt met meerderen te lezen en zal genoeg stof tot nadenken en discussie leveren. De schrijfster wil met haar debuut, het laatste dan ook zeker aanmoedigen, zodat de mens zichzelf opnieuw leert ontdekken.
Een absolute aanrader voor iedere leesclub of lezer die nu wel eens wat anders wil lezen dan het doorsnee genre.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
162
Laatste editie
25 maart 2014
Uitgeverij
Piramidions
ISBN
9789491439551

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic